Rommunds fårgård

Presentation:

Rommunds är en renommerad avelsgård på Gotland som rönt stora framgångar och åtskilliga placeringar med vackra fårskinn under årens lopp. Gården är vackert belägen i Gammelgarn, som ligger på östra Gotland. Drivs av paret Monika Nilsson och Björn Eriksson.

Gårdsbutik med stort urval av lamm- och fårskinn av god kvalitet, i både vitt och grått. Även nätförsäljning av skinn sedan 19 år tillbaka. Vi arbetar kundorienterat och har många nöjda kunder som återkommer om och om igen. Många älskar våra lätta, mjuka och smidiga skinn till babyn. Till hemmet är det egentligen bara fantasin som sätter gränser för användningen. Häng dem som dekoration över soffryggen, sitt på dem i soffan eller favoritfåtöljen, stig upp på ett mjukt och skönt skinn varje morgon eller lägg ett stort vackert färgskiftande fårskinn framför brasan. Det lyfter garanterat atmosfären i hela rummet.

Förutom fina skinn arbetar Monika en del med skinnhantverk. Främst till inredning, men även en del accessoarer. Försäljningen sker i gårdsbutiken, men det går även bra att beställa eller komma med andra förfrågningar inom heminredning.

Välkommen att göra ett besök hos oss!

Verksamhet:

  • Gårdsbutik med fårskinn och lammkött, året runt
  • Kuddar, ullplädar, boa, handledsvärmare och nallar
  • Tryck på skinn
  • Studiebesök med fårvallning, lammklippning och butiksbesök efter bokning

Adress: Gammelgarn Rommunds 612
Postnr: 623 67
Postort: Katthammarsvik
Företagets namn: Rommunds fårgård
Ort butik: Gammelgarn, skyltat Rommunds fårgård från Gammelgarns kyrka
Telefon: 070-947 61 28, 0498-580 24
Nätförsäljning av skinn på www.gotlandslamm.se
Aktiv på sociala medier @rommunds och Fb Rommunds fårgård