Britt Nilsson – 2023

Britt Nilsson – Godmorgon Världen

Att möta de ukrainska flyktingarna har väckt många tankar om vilken värld vi lever i. Man kan bli drabbad helt oväntat på ett sätt som förändrar hela ens liv.  Vad väntar oss imorgon ?  Ur dessa tankar kom bilden till mig. Jag har trots allt hopp om en bättre värld.

Britt Nilsson – Fjäril

Fjärilen kom till mig som en inre bild. Fjärilen har haft betydelse i den svenska folktron bl a som en slags länk mellan levande o döda. I den grekiska mytologin har den  symboliserat bl a själen. Det som finns under ytan kanske.

Britt Nilsson – Under ytan

Blått är ofta havet för mig. Att vara ute på djupt vatten eller ute på hal is.  Att inte veta vad som finns där, under ytan.

Britt Nilsson – Blå

Blått är ofta havet för mig. Att vara ute på djupt vatten eller ute på hal is.  Att inte veta vad som finns där, under ytan.

Mer om Britt Nilsson.