Textiltryck Workshop

Gotlands läns folkhögskola Storgatan 11, Hemse

Helg med textiltryck på Folkan i Hemse. Vi samlas i matsalen för frukost kl 9:30 på lördagen. För tryckningen håller vi till i bildsalen i den byggnad som kallas Annexet. Kursen är fulltecknad. Ta själv med: vaxduk eller något annat att täcka ditt bord med, förkläde och material som du vill trycka på. Har du

Styrelsemöte

Styrelsen sammanträder.

Möte Projektgruppen för Skaparlokalen

Projektgruppen med representanter från Textil Gotland, Hemslöjdsförbundet Gotland, Studieförbundet Vuxenskolan och slöjd- och formkonsulenterna har möte.

Möte i utställningsgruppen

Tisdag 1 februari har vi utställningsmöte kl. 18-20 för att planera inför sommarens utställning, under temat Lin. Ni som är intresserade av att ha försäljning i samband med utställningen är också välkomna. Vi ska bestämma namn på utställningen denna gång mm. Under kvällen kommer vi även att diskutera samverkan mellan utställning och försäljning av egna

Styrelsemöte

Detta möte hålls både digitalt och via Messenger. En del styrelseledamöter samlas i Biblioteket.

Årsmöte 2022

Dagens program: 13:00 börjar årsmötet på plats eller hemifrån via Zoom. Årsmöteshandlingarna skickas ut en vecka innan mötet till alla som anmält sig. Anmälan gör du till Karin Cervenka (ordforande@textilgotland.net) senast den 19 februari. Efter årsmötet bjuder styrelsen på kaffe och kaka! Dagordning, verksamhetsberättelse 2021 och verksamhetsplan 2022 finns tillgängliga på sidan Om Textil Gotland/Föreningen.

Papperskul på lovet

Kom hela familjen, vik och klipp i papper. Det kan bli en dinosaurie eller en ask eller en fin påse eller en liten liten bok. En kokt korv med bröd serveras till var och en. Drop-in. Kostnad 100 kr per familj.

Påskcafé för stora och små

Hantverket Specksrum 6, Visby

Tillverkning av hönor och ev tuppar i kläde. Material och fika ingår i priset.

125Kr