Styrelsemöte

Styrelsen sammanträder.

Möte Projektgruppen för Skaparlokalen

Projektgruppen med representanter från Textil Gotland, Hemslöjdsförbundet Gotland, Studieförbundet Vuxenskolan och slöjd- och formkonsulenterna har möte.

Möte i utställningsgruppen

Tisdag 1 februari har vi utställningsmöte kl. 18-20 för att planera inför sommarens utställning, under temat Lin. Ni som är intresserade av att ha försäljning i samband med utställningen är också välkomna. Vi ska bestämma namn på utställningen denna gång mm. Under kvällen kommer vi även att diskutera samverkan mellan utställning och försäljning av egna

Styrelsemöte

Detta möte hålls både digitalt och via Messenger. En del styrelseledamöter samlas i Biblioteket.

Årsmöte 2022

Dagens program: 13:00 börjar årsmötet på plats eller hemifrån via Zoom. Årsmöteshandlingarna skickas ut en vecka innan mötet till alla som anmält sig. Anmälan gör du till Karin Cervenka (ordforande@textilgotland.net) senast den 19 februari. Efter årsmötet bjuder styrelsen på kaffe och kaka! Dagordning, verksamhetsberättelse 2021 och verksamhetsplan 2022 finns tillgängliga på sidan Om Textil Gotland/Föreningen.

Papperskul på lovet

Kom hela familjen, vik och klipp i papper. Det kan bli en dinosaurie eller en ask eller en fin påse eller en liten liten bok. En kokt korv med bröd serveras till var och en. Drop-in. Kostnad 100 kr per familj.

Påskcafé för stora och små

Hantverket Specksrum 6, Visby

Tillverkning av hönor och ev tuppar i kläde. Material och fika ingår i priset.

125Kr

Möte i utställnings- och försäljningsgruppen

Hantverket Specksrum 6, Visby

Möte inför utställningen i Korsbygården i sommar. Utställningen har fått namnet LINUM usitatissimum. Du kan vara på plats i skaparlokalen - Hantverket eller delta via Zoom. Kicki skickar ut länk.

TG + ALMI

Seminarium (digitalt) där vi får tänka på hur vi möter våra kunder och även våra besökare på utställningarna. Prissättning tas upp. Hur skall vi tänka när vi sätter våra pris på det vi vill sälja? Vad är viktigt att betona? Hantverket, hållbarhet, återanvändning, ... Kan vi räkna ut vår varas fotavtryck? Föreläsare Susanne Einhorn och

Styrelsemöte

Biblioteket Specksrum 6, Visby

Ordinarie styrelsemöte.