Gemensam lunch inför årsmöte

Östergarns skola ÖSTERGARN SKOLHUSET 104Katthammarsvik,

Klockan 12:00 bjuds alla medlemmar som deltar i årsmötet på lunch av Textil Gotland. Lunchalternativ skickas ut senare.

Gratis

Årsmöte 2021

Östergarns skola ÖSTERGARN SKOLHUSET 104Katthammarsvik,

Årsmötet hålls vid Östergarns skola och utomhus förstås. Om någon medlem har ett förslag eller en motion som ska tas upp på årsmötet ska förslaget skrivas ner och skickas till styrelsen tre veckor före mötet, senast 24 april. Årsmöteshandlingarna skickas ut en vecka innan mötet till alla som anmält sig. Anmälan gör du till ordförande

Gratis

Workshop

Östergarns skola ÖSTERGARN SKOLHUSET 104Katthammarsvik,

Workshop som börjar efter årsmötet. Starttid beror på när årsmötet avslutas.

Gratis

Besök i utställningslokalen Korsbygården, Lärbro

Korsbygården KorsbyvägenLärbro,

Vi passar på att ha utställningsmöte i Korsbygården, Lärbro. Alla utställare och andra involverade i utställningen har möjlighet att se utställningslokalen. Ta med eget fika.

Medlemsutflykt

Nu kan vi se framemot vår utflykt den 11/9 med besök hos Barbro Boberg Tryberg Formverket i Fröjel, Ninni Westerman Ninnis Galleri i Silte och Kerstin Boulogner Boulogner i Hablingbo och en lunch däremellan på Fröjel Resort. Anmäl dig senast den 7/9 till Karin ordforande@textilgotland.net om du vill vara med på utflykten. Vi kör med

Möte i utställningsgruppen

Konferenslokalen Kupan Norra Hansegatan 14Visby,

Vi jobbar vidare inför utställningen i Korsbygården sommaren 2022. Tänk gärna på en slagkraftig titel på utställningen. Grundtemat är LIN. Fika kommer att finnas. Tiden är kl 18.

Styrelsemöte

Styrelsen sammanträder. Marie Barck från Vuxenskolan kommer till mötet för att ge information om Skaparlokalen i Kulturrum.

Möte i försäljningsgruppen

Caféet Kupan Norra Hansegatan 14Visby,

Möte för att diskutera om och hur föreningen kan anordna försäljning i samband med sommarutställningen 2022. Välkomna! Ta med eget fika.