Styrelsemöte

Biblioteket Specksrum 6, Visby

Ordinarie styrelsemöte.

Textiltryck

Hantverket Specksrum 6, Visby

Vi trycker tillsammans i vår lokal i Visby. Fika ingår men ta med egen lunch. För trycket så tag med tyger att trycka på. Våra färger är inte täckande så de fungerar bäst på ljusa tyger. Har du screenramar med tillbehör, tryckblock eller annat som går att trycka med så tag med.

500Kr

Påskcafé för stora och små

Hantverket Specksrum 6, Visby

Gör en egen höna eller tupp till påsk. Kostnad 125 kr för den som börjar på en ny fågel för första gången. Du som fortsätter på en redan påbörjad fågel betalar 40 kr. Börjar du sedan en andra fågel så kostar det 50 kr.

Påskkul

Hantverket Specksrum 6, Visby

Gör en egen höna eller tupp till påsk. Kostnad 125 kr (fika ingår) för den som börjar på en ny fågel för första gången. Du som fortsätter på en redan påbörjad fågel betalar 40 kr för fika. Börjar du sedan en andra fågel så kostar det 50 kr för material.

Förpackningar – diskussion och prova på

Hantverket Specksrum 6, Visby

Hur kan vi återbruka material till att göra snygga förpackningar? En smakfull förpackning kan göra kunden mer nöjd med sitt köp. Kan vi använda papperskassar, annat förpackningsmaterial återbruket tyg till smakfulla förpackningar? Vi använder tidningar, tapetprover och kartong för att prova på.

Stickning

Hantverket Specksrum 6, Visby

Vill du lära dig sticka eller prova olika tekniker? Ta med egna garner och stickor eller använd det som finns på plats. Pris 200 kr inklusive kaffe, te och smörgås. Ingen föranmälan, du är så välkommen! Välkomna önskar Textil Gotland och Vuxenskolan

200kr

Skall vi resa till Senegal?

Hantverket Specksrum 6, Visby

Britt Råsberg Tamba berättar för oss om Senegal och hennes verksamhet där och vad som kan vara intressant för oss att se under resan.

Workshop LINUM

Workshop inför utställning och försäljning i sommar på Korsbygården.

Invigning HANTVERKET – rum för skapande

Kom och fira HANTVERKETS öppning med oss! HANTVERKET - en kreativ lokal att skapa och hantverka i tillsammans. Studieförbundet Vuxenskolan, Hemslöjden på Gotland, Textil Gotland och Regionens Slöjd- och formutvecklare hälsar dig hjärtligt välkommen till invigning Lördag 21 maj kl 11-15

Styrelsemöte

Ordinarie styrelsemöte. Denna gång vid Brittens bushcamp i Östergarn.